Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Få det bedste ud af din have med hele familien

Mange familier drømmer om at flytte i hus med have, og det forstår man godt, når man ser, hvor meget glæde, man kan få ud af en have. Her kommer en guide til at gøre have ideel, sjov og sikker for både børn, voksne og kæledyr, så I får mest muligt ud af den.

Sikkerhed for to- og firbenede

Hvis man har små børn og kæledyr, så er det rart, at de kan lege i haven, uden at man skal bekymre sig. Derfor er det vigtigt, at man får et godt hegn til haven, så man er sikker på, at alle bliver indenfor matriklen. Hegnets højde afhænger af størrelsen på børn og dyr. Mange hunde kan hoppe højt, og børn kan klatre, så det er vigtigt, at du undersøger, hvad den bedste højde er. 

Underholdning til de firbenede

Man skal selvfølgelig stadig gå ture med sin hund, selvom man har en indhegnet have, men det er også godt for dem at have legetøj i haven, som kan aktivere dem, når du har travlt. Sider som Canem.dk har et kæmpe udvalg af legetøj og alt andet til dine kæledyr. Det er godbidder, kurve og meget mere til både hunde, katte og alle de andre søde kæledyr.

Slip ungernes fantasi løs

Der findes masser af fedt legetøj, som kan bruges udendørs. Det kan være, at I har plads til en sandkasse eller et gyngestativ? En have kan også hurtigt blive til en jungle eller en ørken, når ungerne slipper fantasien løs. Måske er de vilde med dinosaurer, som skal trampe rundt i sandkassen?

På dinosaur-legetøj.dk finder du alle slags legetøj med dinosaurer til alle aldre. Der er noget for alle børn, så det er bare med at finde ud af, om de helst vil lege med figurer i haven eller de seje dino-perleplader inde. Det kan også være, at de er til begge dele, og så er der jo noget til både sol og regn.

Hyg jer sammen i haven

Når det er tid til, at hele familien skal hygge sammen i haven, så er der mange ting, som kan gøre det ekstra sjovt. Er I til snobrød, så kan I bygge en bålplads eller købe et bålfad. Der er også altid fedt med en hængekøje, og gerne en stor en, hvor der er plads til både børn og voksne, så man rigtig kan hygge.

Det kan også være, at I har en køkkenhave. Her kan børnene få hvert deres lille bed, som de kan så, lige hvad de vil, i. Så kan I passe køkkenhaven sammen og nyde de fine ting, som spirer i løbet af året. Det er en rigtig hyggelig fælles aktivitet, og ungerne lærer, hvor mad kommer fra. 

Her kan man også holde høns, hvor de kan se, hvor æg og eventuelt kød kommer fra. Det er lærerigt og sjovt for alle.